eCarExpo 2017 - Elbilsmässa

För andra året i rad stundar nu en mässa för alla som är intresserade av elbilar och allt runt ikring detta.

Nyfikenheten för omställningen till ny teknik i trafiken växer i rekordfart och allt fler har redan köpt sin sista bil som uteslutande drivs av fossil energi. eCar Expo samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar under ett enda tak, och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Här får besökaren en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av marknadens elbilar. Dessutom finns en rad utställare med elektriska motorcyklar,elcyklar, skotrar och lekfordon på plats. Ett besök på eCar Expo – ett nyttigt nöje för familjen i framkant.

Kom och träffa elbilsladdexperterna från Sundrive och andra och få hjälp med att komma vidare med dina beslut, som privatperson, förening eller företag. 

Kommentera gärna:

  • Johan • 11 november 2017 23:07:31
    Skulle gärna köpa en sådan bil

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter