TESLA bekräftar att Model 3 presenteras i Mars 


Racet mellan GM som i veckan lät journalister provköra deras Chevrolet Bolt med och Tesla är nu i full gång. Vem som blir först med att leverera en elbil under 35 000 USD, med en räckvidd mer än 320km (200 miles), ser ut att bli GM. Detta  om inte Tesla jobbat i det dolda och överaskar oss alla. Tesla bekräftade i veckan som gick att Tesla Model 3 presenteras som tidigare utlovats i Mars i år.

“Tesla said on Wednesday it plans to unveil the design for the Model 3 in March and start selling the car in 2017. “Model 3 is on schedule,” Tesla spokeswoman Khobi Brooklyn wrote in an email Wednesday.”

GM´s Bolt skall börja levereras i slutet 2016 och Tesla Model 3 under 2017. Blir det någon försening hos GM och Tesla överaskar med att vara tidigare? Som sagt än så länge har inget levererats, men de flesta tror nu att GM vinner racet!

Vi skall inte glömma att alla elbilstillverkare håller på med sina +200 miles bilar, så bli inte förvånad om dyker upp fler aktörer i striden!

Per Jeppson
Laddaelbilen.se

Källa: Inside EV´s 

Kommentera gärna:
(Tänk på att du har ett eget ansvar för vad du skriver!)

  • Leffe • 11 januari 2016 18:24:28
    Man vet inte om du skojar eller är seriös nu Peter. Men att volvo som precis vaknat upp och kommer ut med en elbil 2019 ska kunna leverera en vettig elbil med minst 30mils räckvidd för runt 300.000 och dess utom göra den såpass bra att den skulle vinna över GM Bolt, Tesla Model 3 och Nissan's uppföljare på Leaf ser jag nog som högst osannoligt om inte omöjligt.
  • Peter Götman • 9 januari 2016 17:24:22
    Detta Race vinner Volvo

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln