Boka, debitera och hantera enkelt era laddplatser och poolbilar med SunDrive online system!

loading...

SunDrive har utvecklat ett online system för bokning, debitering och hantering av lokala laddplatser. Exempelvis företagsparkeringar, BRF-parkeringar och andra lokala laddplatser.

Boka enkelt med din smartphone, surfplatta eller dator!

Systemet säljes som en molntjänst och är främst framtaget för att användas för lokala laddplatser/bilpooler, exempelvis företag, BRF´er och andra platser där man har överblick av anläggningen och dess användare. Systemet erbjuder möjlighet att förutom reservera laddplatser eller boka poolbilar, även möjlighet att debitera användarna. Systemet ger möjlighet att helt flexibelt definera upp tidsperoder för respektive laddplats/poolbil och även diffrentiera priset för varje bokningsbar tidsperiod.

Exempelvis:
Plats 1: AC Typ 2 1-Fas 3,7kW, bokningsperiod 1 timme, Kostnad 2:-/Period
Plats 2: AC Typ 2 3-Fas 11kW, bokningsperiod 1 timme, Kostnad 6:-/Period
Plats 3: AC Typ 2 3-Fas 22kW, bokningsperiod 30 min, Kostnad 6:-/Period

Man kan använda systemet helt utan debitering bara för att styra upp hur laddplatserna används och om man exempelvis är en BRF kan man använda systemet för att debitera och finansiera den faktiska kostnaden för laddplatserna.

Vid debitering debiteras användaren först när tiden infaller för bokningen, vilket gör att användarna blir mindre benägna att boka upp laddplatser/Pollbilar utan att nyttja dem!
Systemet gör det också möjligt att begränsa antalat aktiva bokningar.

Ett vanligt problem idag är att veta hur många laddplatser skall man sätta upp på sin parkering?
Exempelvis finns det 40 parkeringsplatser på företaget och 10 användare som vill kunna ladda! Behöver man sätta upp 10st laddplatser? Räcker det med att sätta upp 5st laddplatser med högre laddeffekt och låta användarna boka förmiddag alternativt eftermiddag för laddning?

Hos en BRF är laddbehovet mer utspritt över dygnet och kan kanske fördelas ännu mer!?
Med ett bokningssystem har man möjlighet att styra hur laddplatserna utnyttjas, samt man får snabbt indikeringar när uttbyggnad av antalet laddplatser behövs!

SunDrive ser även bokningsystemet som ett verktyg för att hjälpa sina kunder att bygga upp laddinfrastrukturen på sina parkeringsplatser allteftersom användarna blir fler. Detta genom att analysera hur de olika platserna används.

För ytterligare information: info@sundrive.se
 

Kommentera gärna:
(Tänk på att du har ett eget ansvar för vad du skriver!)

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln