Hur långt går COOP´s satsning på "Grönt"?

Såg denna BMW i3 idag! Det gjorde mig väldigt glad att se denna supermiljöbil rulla på gatan, då jag tänkte "Nu jäklar satsar Coop på elbilar"!? Jag försökte få kontakt med föraren för att få lite information om detta är någon form av rikstäckande kampanj? Om Coop kommer att köpa in elbilar? Hur Coop kommer att använda elbilar i sin verksamhet? Men tyvärr verkade föraren känna ett visst obehag av att vara förföljd och vägrade stanna! (kan man kanske förstå?!)

Jag fick den på bild och tycker att det såg intressant ut! Någon som vet något mer om "Gröna Coop BMW i3" , hör gärna av er!
 

Kommentera gärna:

 • Magnus Gillevi • 14 september 2015 12:48:51
  Jag såg här i Göteborg en Tesla komma körande och ut hoppade en person med en grön Coop t-shirt på sig och lastade ur lite matvaror till ett företag (Linas Matkasse). Jag kollade dock aldrig med fordonsregistret vem som ägde Teslan men hade jag gissat så var den ägd av Coop..
 • Hans • 14 september 2015 10:54:00
  Eva, titta på tidigare artikel om solföljaren på ICA Maxi Trelleborg. Den är imponerande.
 • Elbilisten • 13 september 2015 22:23:00
  Coop har ju laddplatser på en del ställen, exempelvis Arvika, Eksjö, Karlshamn, Lund, Torsby, Varberg och Visby. Hoppas att det är någon drivande inom Coop som nu får fart på byggandet av fler laddplatser. Helst snabbladdare förstås. För några månader sen mailade jag Coop och frågade vad de hade för planer för att få fler laddstolpar. Fick dock inget svar. Det är bra om fler frågar butikschefer, kundtjänst osv. Hänvisa gärna till någon konkurrent i närheten som har laddstolpe - om det finns. Och att vi nörder har lagt märke till deras elbil. Ett bra argument är att laddmöjlighet lockar kunder och att småslantarna som strömmen kostar kommer tillbaka många gånger om i ökad omsättning.

  Det finns fina exempel på butikskedjor som systematiskt ordnar med snabbladdare. I Norge har vi Kiwi och i Danmark Føtex, Netto och Bilka.
 • Eva • 13 september 2015 16:22:40
  Så rätt att köra grönt med grönt!
  Nu vill vi se vad ICA kommer med!?

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln