Elbil eller Bränslecell? (Vätgas) 

Diskussionerna är alltid heta när man pratar bränslecell (vätgas) och jämför med elbilar. Vi får många mail där folk frågar och "tycker"! Titta på denna video där man gör lite jämförelser med för och nackdelar elbil eller bränslecell.

Elbil eller Bränslecell? Svaret är naturligtvis Elbil!

Kommentera gärna!

Kommentera gärna:

  • Elbilisten • 12 september 2015 22:17:15
    Kanske måste det vara några hundra fool-cell-cars i trafik innan allmänheten fattar att det går åt tre gånger så mycket energi. Och att man inte får vätgas från solcellerna på garagetaket. Och att det inte går så snabbt att tanka. Och att det inte ger lägre driftskostnad. Och att det inte är något man står hemma i villagaraget och fixar när det börjar läcka och krångla. Och att man kan bygga snabbladdare i ett helt län för vad det kostar att bygga en enda vätgasmack.
  • Petter • 12 september 2015 12:44:37
    De som lagt miljoner på att köpa in bränslecell bilar till Malmö borde ställas till svars! Finns politiker som blir uthängda för de ordnat representations middagar för några tusen och då känns det konstigt att "vissa går fria" när de kastar miljoner skattektonor i sjön!
    Rrrrrr...

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln