Nissan/Mobility Motors fortsätter med aggresiva erbjudande på elbilar, denna gången även e-NV200

Sommaren 2014 sålde Nissan/Mobility Motors mer än 180st LEAF på 48 timmar då de vid två tillfällen gick ut med "fast pris, all inclusive, garanterat restvärde och ingen förhöjd första avgift"!
Nu gör de det igen, fast med e-NV200!

Detta är ett mycket bra tillfälle med liten "risk", för de som funderar på att prova på det här med elbil för exempelvis sina transporter. e-NV200, 2499:- exkl moms / mån, ingen förhöjd avgift, inklusive vinterhjul och ett garanterat restvärde baserat på max 3000 mil/48 månader är erbjudandet!

Samma erbjudande finns för Nissan LEAF för 2980:- inkl moms/mån.

Denna typen av erbjudanden sätter verkligen fart på de som funderat men inte vågat ta klivet än.
Jag är säker på att erbjudanden av denna typ sätter fart på såväl företag, som privatpersoner!

Bra Jobbat Nissan/Mobility Motors, ni visar verkligen att ni vill sälja elbilar!

Kommentera gärna:

 • Kenneth • 14 februari 2015 10:44:11
  Hoppade också på Nissans erbjudande, då jag länge varit sugen på el-bil. Känns väldigt bra. Då kom det här med att det ska börja kosta att snabbladda och ganska dyrt dessutom! som en otrevlig överraskning! Tur att det är garanterat restvärde :/
  Men det ska bli väldigt kul att köra Leaf :)
 • Dan Ingelsson • 13 februari 2015 20:25:54
  Hoppade på Nissans fina erbjudande för 2 veckor sedan, då jag varit sugen på en elbil en längre tid. Har nu kört ca 100 mil, och är riktigt imponerad av den tysta och avspända körningen. Hade rejält med räckviddsångest första veckan, men nu har jag full koll på laddning och räckvidd, kostade på mig ett belåtet leende när jag passerade macken idag! Om jag tittar i kristallkulan, så kan jag tämligen säkert säga, att detta är framtiden, och att fossilbilen snart är borta. Nu är det bara att invänta nästa generations elbil, med dubbla räckvidden.
 • Sten • 23 januari 2015 21:16:14
  Synd att inte Renault gör något liknande med Zoe!
 • Adam • 23 januari 2015 18:56:21
  Det gäller även Leaf...
  2980kr/mån inkl moms
  48mån/3000mil

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln