Super Charger Site Ödeshög kopplar samman Köpenhamn och Stockholm

Super Charger site Ödeshög är nu öppen. Denna site  tillsammans med site Toftaholm och Löddeköpinge  gör det nu möjligt för Tesla Model S ägare att utan längre laddstopp resa mellan Köpenhamn/Malmö - Stockholm. Inom kort öppnas även Super Charger Siten i Nyköping vilket gör resan ännu enklare att planera.
(Sites på vägen Löddeköpinge, Toftaholm, Ödeshög och Nyköping)

Tesla har verkligen valt sina platser för placering av Super Chargers så laddstoppet inte bara blir ett stopp för att fylla upp bilen med energi, utan även för föraren och passagerarna att "ladda upp lite grann".

Löddeköpinge Center Syd erbjuder förutom restauranger av olika slag, även hotell, tillfälle för shopping i en av landets största gallerier och outlet område. 

Toftaholm Herrgård erbjuder möjlighet till promenader i naturen, förstklasig måltid eller eftermidags The/Kaffe i herrgårdsmiljö. Här finns även hotell och spa för den som vill göra ett längre stopp.

Ödeshög erbjuder ett antal olika restaurangalternativ med både snabbmat och husmanskost

Nyköping erbjuder förutom snabbladdning endast 72km från Stockholm, restaurang, pick-nick i naturen och möjlighet att ta en bensträckare i naturen.

Gör ett besök på site Toftaholm Herrgård i videoklippet nedan!
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln