Renaults försäljning av elbilar ökade 29% i September

September var en bra månad för Renaults globala försäljning av elbilar. Faktum är att det var den första månaden på år-till-år jämförerelse där vi ser en ökning. Totalt sålde Renault ca 1900 elbilarvilket är 29% mer än september förra året. Tar vi bort Twizy i jämförelsen så är ökningen hela 32%. Hela ökningen ligger i en stark ökning av Zoe försäljningen, som var 1356 st vilket motsvarar en ökning med 131%. Twizyn såldes i 226 st vilket motsvarar en ökning på 12%. Renault Fluence 15st och försäljningen av Kangoo såldes i 229st vilket är en minskning med 50%.

ZOE är nu nära förra årets totalförsäljning och beräknar passera  10 000 sålda innan detta årets slut!
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln