Första EVSE Ice Bucket Challenge är här!

Vi på laddaelbilen har länge väntat på en EVSE Ice Bucket Challenge och här kommer den första från Österrikiska KEBA. I filmen visar man verkligen vad IP-klassning betyder när det gäller att skydda känslig utrustning mot väder och vind.  Videon får en att undra om alla laddboxar klarar denna ovarsamma behandling. KEBA laddbox har avancerade säkerhetsfunktioner och kontrollerar kontinuerligt bl.a laddström och temperatur. Laddboxen kan ladda alla på marknaden förekommande bilmärken (Mode 3) och är dessutom godkänd för laddning av Renault Zoe. 
Mer info om KEBA laddboxar finns på här.

Kommentera gärna:

  • Stefan B • 7 oktober 2014 23:57:47
    Jag kan intyga att denna boxen klarar att simma i vatten! Jag köpte en SunDrive laddväska och glömde den ute över natten när det var det värsta regnvädret i somras. På morgonen så kom jag på det och rusade ut och ser laddväskan halvfull med vatten och samtidigt blinkar laddboxen normalt grönt! Jag tömmer ur vattnet och tar sladden ur min Zoe och sätter i den igen... Zoen börjar ladda normalt (den laddar bara några minuter då den var fulladdad)
    Detta är en fantastisk laddbox!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln