Tesla Super Charger Löddeköpinge nu öppen

Tesla Model S Laddar på SC Löddeköpinge Tesla Model S Laddar på SC Löddeköpinge

Idag vid 15:30 så laddades den första Tesla Model S, vid siten i Löddeköpinge. Siten är öppen med vissa begränsningar, då vissa markarbeten, skyltning m.m. kvarstår. Det är dock mycket fint av Tesla att redan nu göra det möjligt att ladda på siten, då den är en mycket viktig länk för Tesla ägare resande både norr och söderut på E6.

Siten är av helt unik layout och faktiskt den enda i världen som ser ut så här. Det unika är sättet som  man kör in och ur parkeringsfickorna. Layouten gör det möjligt att köra in i parkeringsfickan, ladda och sedan köra ut ur parkeringsfickan utan att backa.

 

Kommentera gärna:

  • Micke • 31 juli 2014 01:33:38
    Och varför är det så viktigt att kunna köra in och ta sig ut utan att backa? Jo, det är för att Teslor med släp ska kunna ta sig in och ladda och ta sig därifrån utan att behöva koppla av släpet.

    Model X (och snart nya modeller av Model S?) kommer ju med dragmöjlighet.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln