Tesla bjuder in till invigning av                                SUPER CHARGERS Tesla bjuder in

Det glädjer oss att tillkännage öppnandet av våra första Supercharger-stationer i Sverige som förbinder Oslo med Stockholm. För att fira denna viktiga milstolpe för Tesla och våra skandinaviska model S ägare bjuder vi in till de officiella öppningsceremonierna i Karlstad och Arboga. 


Otroligt snabbt, alltid gratis
Superchargers kan ladda 80% av en Model S kapacitet på så lite som 30-40 minuter och är strategiskt utplacerade för att ge ägarna möjligheten att köra från stad till stad med så få stopp som möjligt. Superchargers är smidigt placerade längs med stora motorvägar i närheten av caféer, köpcentrum och hotell.

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln