Nevs och PWR Racing Team inleder samarbete inför årets säsong av STCC

Snart kanske vi får se NEVS tävla med elbilar!? Snart kanske vi får se NEVS tävla med elbilar!?

Saab-bilstillverkaren Nevs (National Electric Vehicle Sweden AB), inleder ett samarbete med PWR RacingTeam för en gemensam satsning med Saab 9-3 i STCC. Teamchef och VD Daniel Haglöf är glad över det nya samarbetet som han ser som ett viktigt steg i utvecklingen för PWR.

– Jag är väldigt glad att vi har fått förtroendet att köra Saab 9-3 och representera Nevs i STCC. Vi har båda en framtidsvision för samarbetet och en gemensam syn på vad vi förväntar oss under säsongen, säger Daniel Haglöf.

Den andra delägaren av PWR RacingTeam, Peter ”Poker” Wallenberg Jr är lika entusiastisk:

– Både Nevs och PWR är unga företag och vi vill nu hjälpas åt att växa, säger Peter Wallenberg Jr.

Föraruppställningen kommer att presenteras senare i april.

– Det är en spännande föraruppställning, så mycket kan jag säga och ett av skälen till varför vi vill vara med i denna satsning, säger Jonas Hernqvist, sälj- och marknadschef på Nevs.

Fakta PWR RacingTeam

PWR RacingTeam ägs av Daniel Haglöf och Peter Wallenberg  Jr. Stallet är baserat i Avesta men kommer snart att flytta till nya och större lokaler i Vikmanshyttan. PWR RacingTeam har vart aktivt sedan 2012 i klasserna STCC samt i GT-klassen. Huvudsponsorer för teamet är sedan tidigare Combitech och Eurocard.

Källa: mynewsdesk.com

 

Kommentera gärna:

  • Olle • 20 april 2014 01:08:02
    Pratat med Marcus på charge and drive (Fortum).De har kvar förhoppningen att få upp sin Chademoladdare "under våren" i Örebro. Just nu höll de på med mätningar på nätet. Själva laddaren fanns färdig på förråd.
    Hoppas på detta. DÅ kan man åka Leaf Oslo- Sthlm.
  • Erik Norrman • 19 april 2014 18:08:16
    Enda företaget i Örebro som Importerar och säljer elbilar för resor under 10mil/dygn

    Hörde att Örebro är ett "svart" hål när det gäller antalet elbilar samt en svag utbuggdnad av ladduttag för elbilar något som vi är i färd med att ändra på under 2014

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln