Invigning av solcellsdriven laddstation på KTH

Tanka elbilen med sol! Torsdagen den 27 mars invigs den första solcellsdrivna laddstationen i innerstan av Akademiska Hus.
Den miljövänliga laddstationen på KTH Campus i Stockholm gör det möjligt för elbilsägare att framföra sina fordon med hjälp av en förnyelsebar och i stort sett ren energikälla. Laddstationen, som har plats för två bilar, är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Solelia Greentech.

Kommentera gärna:

  • Patrik • 24 mars 2014 08:53:10
    @kalle Det sitter idag två 16A schuko-uttag på. Men kommer även förhoppningsvis även kompletteras med två typ2-uttag i framtiden. Dessa med max 16A. Välkomna på invigningen. Patrik, Solelia Greentech
  • kalle • 23 mars 2014 16:23:48
    vilka ladstandarder stöder den?

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln