GreenCharge Roadshow Karlshamn den 6 mars

GreenCharge Roadshow gör den 6 mars ett stopp i Karlshamn för att sprida information om och ge svar på frågor om elfordon och hur en framtida infrastruktur för elfordon ska se ut. Mellan kl 15.00 och 18.00 bjuds allmänheten in till Östra Piren i Karlshamn för att prova på till exempel olika typer av elbilar och laddhybrider. GreenCharge visar även upp olika typer av laddstolpar och annan utrustning för laddning. GreenCharge Roadshow är en turné i Blekinge, Småland och norra Skåne där framtidens transportsystem visas upp och diskuteras. Syftet är att öka medvetenheten om framtidens energieffektiva fordon.

Karlshamns kommun deltar i GreenCharge Sydost som är ett projekt runt användandet av elfordon i samhället. Projektet syftar till att öka samverkan mellan företag, landsting, regionförbund, länsstyrelse och kommuner i Smålandslänen, Blekinge och norra Skåne för att skapa en hållbar introduktion av elfordon. Syftet är att skapa en infrastruktur för att ladda och hantera elfordon på ett enkelt och hållbart sätt.

För mer information kontakta:
Jonas Lööf, projektledare GreenCharge Sydost
jonas.loof@miljofordonsyd.se, 0706-550 771

Henrik Ny, universitetslektor BTH
henrik.ny@bth.se, 0701-435 131

Bo Johanssson, affärsutvecklare Karlshamn Energi
bo.johansson@karlshamnenergi.se, 0766-188 977

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln