Nissan firar 100 000st LEAF levererade!

Nissan har levererat LEAF Nr 100 000 Nissan har levererat LEAF Nr 100 000

Nissan levererade LEAF nr 99 999, en glaciärvit till Amy Eichenberger, en tvåbarnsmamma i Charlottesville i Virginia. Amy är ett bevis på att få folk bakom ratten på elbilar är det bästa sättet att sälja dem! Amy köpte sin LEAF efter att ha provkört sin arbetskamrats LEAF.

LEAF Nr 100 000 levererades till Dr Brett, en tandläkare Garner i England.  Detta inköp gjordes efter att Dr Bretts fru kört ca 500 miles i en lånad LEAF.

Vi har sagt det på Laddaelbilen.se tidigare och säger det igen, sätt folk bakom ratten på en modern elbil så kommer snabbt fler välja elbilsalternativet!

Kommentera gärna:

  • Elbils-Lennart • 22 januari 2014 13:48:00
    Det var precis vad jag tänkte när jag köpte min iMiEV för exakt 3 år sedan. Får folk bara uppleva känslan så kommer intresset för elbilar att sprida sig som ringar på vattnet. Men hur bär man sig åt för att få in folk i bilen? Är det okej att använda våld?

    Jag skulle bli oändligt tacksam för goda råd om knep för att få kollegor, vänner, grannar eller vem som helst att vilja prova på att åka eller köra min elbil. Utan att locka dem med stora summort pengar förstås. Jag är snäll och vänlig, brukar komma bra överens med folk inklusive elever och ser inte jättehemsk ut hoppas jag.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln