Missa inte!!! Elbilen - Verklighet & Vision Helsingborg 23/1 Heldagsseminarium

Välkomna Elbilsvänner, Climate, Environment och Sustainability Friends!  Vi bjuder in till verklighet och vision, en konferens med fokus på regeringens aktuella utredning om fossilfri fordonsflotta 2030.


Konferensen arrangeras av Helsingborgs stad och Öresundskraft den 23 januari 2014 i Helsingborg. Under konferensen Elbilen – verklighet och vision ger vi svaren om utredningens betydelse för elbilsfrågan och diskuterar elbilens framtid. Vi vill utarbeta ett framgångsrecept så att vi kör om våra grannländer – helt avgasfritt.

På konferensen tar vi fram nycklarna för en elbilsboom i Sverige. I Norge var bästsäljande bil både september och oktober en elbil. I Sverige ligger den mest sålda elbilen hittills i år utanför topp-100 totalt. I Danmark har man kommit långt med en storsatsning på utbyggnad av en laddinfrastruktur genom Clever, som ägs av fem danska energibolag. Hur kör vi om våra grannländer?

Kom till Helsingborg för att få svaren om utredningens betydelse för elbilsfrågan och för att diskutera elbilens framtid.

Missa inte detta! Läs mer och anmäl er på länken här!

Elbilen är framtiden enligt Christian von Koenigsegg
På konferensen Elbilen – verklighet och vision medverkar mannen bakom världens snabbaste bil.

"Jag ser en enormt spännande framtid på elbilssidan. Elbilen kommer sannolikt att ta över långsiktigt, säger Christian von Koenigsegg, som själv kör en elbil sedan en tid tillbaka"

Titta på filmen där Christian von Koenigsegg berättar varför han tror att elbilen är framtiden

Kommentera gärna:

 • Enzo P • 14 januari 2014 20:46:57
  Kul om Königgsegg börjar bygga vassa elhybrider :):):)
 • Jacob • 28 december 2013 16:28:28
  Grymt kul att Christian K kommer!
 • Ole Haak • 27 december 2013 20:15:09
  Detta låter spännande!
  Ett riktigt bra initiativ av er i Helsingborg. Hade alla kommuner i Sverige varit så här aktiva, hade vi varit av med stinkbilarna redan 2020 ;)

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln