Elbilen i Sverige förgyller lördagsfrukosten

Elibilen i Sverige äntligen på frukostbordet Elibilen i Sverige äntligen på frukostbordet

Nu är nya elbilstidningen Elbilen i Sverige ute. Upplagan är 20 000 ex. Första numret är verkligen välfyllt med intressanta artiklar och. nyheter. Dessutom med en tilltalande layout och fint bildmaterial. En värdig efterträdare till föregångaren Elfordonsnytt som gavs ut för 20 år sedan, men lades ner efter några år, då bilindustrin då inte var mogen att satsa på elbilar. Nu är vi ju i ett helt nytt läge. Hoppas nu att tidningen snart finns i Pressbyråns och Press- stopps tidningshyllor samt våra bibliotek! Det förtjänar den.

Prenumeration på tidningen skaffar ni snabbast på www.elbilen.org. Elbilen i Sverige går även att läsa i läsplatta genom "ZTORY" (www.ztory.com)

Kommentera gärna:

 • Micke • 10 november 2013 10:14:57
  Tack för tipsen om Readly och Ztory, jag visste inte att dessa tjänster fanns. Får någon av dem in Illustrerad Vetenskap i utbudet också så kommer jag vara en ständig prenumerant från och med då.
  Hur bra fungerar det? Fördelar/nackdelar? Går det att läsa gamla nummer? Går det att spara offline så att man kan läsa när man vill och hur man vill (eller går det smidigt att cracka eller så för att göra det om det inte är inbyggt naturligt?)?

  Det enda svåra med detta blir ju att läsa tidningen i bastun :P
 • Mats Hägglund • 9 november 2013 16:39:22
  Tidningen är verkligen riktigt bra, fortsätt på den inslagna vägen så blir det en succe. Kunde dock inte hålla mig till helgen utan plöjde den hela torsdagskvällen.
 • Dan • 9 november 2013 12:00:49
  I Danmark har de också en tidning om elbilar: gomag.dk Tyvärr skickas den bara till adresser i Danmark. (Jag får den skickat till en släkting där.) Enligt vad jag vet har inte Norge någon elbilstidning – trots överlägset flest elbilar. Däremot har jag beställt boken Elbil på norsk http://elbilpaanorsk.no Det står att de bara skickar till Norsk adress, men efter mailkontakt fick jag dem att skicka hit till Sverige. Annars hade jag väl åkt till Oslo för att hämta boken. Och åkt förbi Tesla Store och dreglat :-)
 • Pelle • 9 november 2013 10:07:27
  Testa läsa den i Ztory om ni inte får tag i ett tryckt exemplar! Hittade inte den i Readly, men upptäckte att man kan installera Ztory och testa gratis i 14dagar! Tidningen är kanon! Håll inte på och kopiera och ladda ner rippade pdfer. Här är en riktig tidning, med redaktionellt arbete så betala för den genom Ztory eller tryckt tidning!
 • Ola • 9 november 2013 09:53:34
  Finns den även att läsa i Readly?
 • Greger P • 9 november 2013 09:50:02
  Kan man ladda ned detta ex någonstan?
 • Petter • 9 november 2013 09:48:46
  Lycka till med tidningen!
  Det här har vi väntat på :)
 • Jan E • 9 november 2013 09:46:54
  Lycka till Elbilen i Sverige!
  Det behövs verkligen en "riktig elbilstodning". Dagspressen, kvällspressen, veckopressen....alla skall skriva om elbilar och det är kul, bra och upplysande på många sätt...men det blir ofta sakfel, faktafel och inte helt rätt. Det här är kul och jag ser fram emot många nummer av Elbilen i Sverige!
  Jag vill också ha ett ex till min frukost, men denna gången får det bli via min iPad. Fast en tidning är en tidning!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln