Daimler vill öka samarbetet med Tesla

Daimler söker utökat samarbete med Tesla Daimler söker utökat samarbete med Tesla

Bodo Uebber, en av Daimlers toppchefer, sade i torsdags "I told my guys, go back to Tesla and look for other opportunities", "We want to look for more cooperation."

Tesla förser Daimler med elmotorer och batterier till deras Smart Fortwo modell och den nya Mercedes Benz B-Class modellen, som kommer att lanseras nästa år.

Det skall bli mycket spännande att se vad dessa uttalanden verkligen innebär!

Källa: Reuters

Kommentera gärna:

 • Anders • 4 november 2013 12:23:32
  Entreprenörerna bakom Tesla har verkligen skakat om en hel branch, den kanske mest konservativa och bakåtsträvande av alla, för att nu inte tala om bilköparna, "bilgubbar" resonerar ofta som om det fortfarande är - 60 tal.
  Borde vara ett perfekt tillfälle för lagstiftare och myndigheter att genom kraftfulla ekonomiska styrmedel styra över bilkonsumtionen till något bättre, börja gärna med att se över tjänstebilsförmånerna drastiskt.
 • Peter B • 4 november 2013 07:47:50
  De drivsystem som Tesla levererar till Daimler kan kanske ge en föraning om vad som kommer i Teslas egen planerade lilla stadsbil. Är Tesla smarta kommer de med något eget bättre eller smartare system, och det blir verkligen spännande att följa utvecklingen!
 • Jonas Andersson • 3 november 2013 22:51:58
  Klart att Daimler vill öka samarbetet med Tesla, frågan är om Tesla vill öka samarbetet med Daimler???

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln