Vad händer när en Nissan LEAF kommer in på bensinmacken?

Se detta klipp när man testar hur man beter sig när man inte ser att det är en 100% elbil som kör upp vid bensinpumpen.

Kommentera gärna:

  • Palle • 30 oktober 2013 18:24:12
    Jag körde in på Statoil och fyllde på spolarvätska. När jag skulle betala i kassan ville de ha 875:-!??? Jag sa jag har bara tagit 4liter spolarvätska i pumpen för spolarvätska! Killen i kassan blev förbannad för jag var ända bilen på macken och jag hade minsann tankat 95 oktan också!???? Han skulle ringa polisen och han hade skrivit upp mitt REGNR!!! Då sa jag kolla då upp "annat fordon" på transportstyrelsens hemsida, så ser du att jag omöjligt kan ha tankat 40liter 95 oktan i min LEAF! ... Han gick in och kollade innan han gav sig! Tror ni han bad om ursäkt?

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln