Intryck på plats i München på eCarTec

Tidiga besökare på eCarTec i tisdags Tidiga besökare på eCarTec i tisdags

Liten kort info om eCarTec. Mässan var mindre än ifjor, förmodligen för att många visat upp sig bara en månad tidigare på stora bilmässan i Frankfurt. Men det fanns en mångfald leverantörer av kablage, kontaktdon, laddboxar och laddstationer. Men i München, BMWs hemstad fanns inte nya i3 att se på eller provköra. En besvikelse så klart, med den kommer ju till Sverige om några veckor. Däremot hade Toyota hur många bilar som helst för provkörning. En vacker vit Tesla Model S fanns också. Olika batterisystem visades också upp inkl avancerade övervakningssystem med cellbalansering. Även fina eldrivsystem fanns på plats.

Peter Bäckström
laddaelbilen.se

 

loading...

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln