Tesla model S som reception

Receptionen på Draper University, California Receptionen på Draper University, California

Teslas model S är nu en ganska vanlig syn på gatorna i Silicon Valley, men att möta en när man kliver in i en byggnad är knappast vad man förväntar sig. Nu är det inte en komplett bil man möter när man kliver in på Darper University Hero City i San Mateo, i Californien, men lika förvånad blir man av att mötas av sidan från en model S vilken används som reception. Naturligtvis har man 2st original model S säten som man sitter på i receptionen.

Draper University vill lyfta fram betydelsen av entrprenörsskap,  viljan att våga och aldrig ge upp. Det är kanske därför inte så konstigt att de valt sin unika Tesla Model S reception.
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln