Provkör e-up och prata elbilar med Volkswagen på Norrmalmstorg i Stockholm idag och imorgon

Foto Philip Jeppsson Foto Philip Jeppsson

Volkswagen är på plats på Norrmalmstorg i Stockholm där de berättar om VW elbilstrategi och ger dig möjligheten att provköra "e-up". Volksvagen gick ut hårt under bilmässan i Frankfurt med att de skall bli störst på elbilar och presentera fler än 17 olika modeller inom några år. Är ni i Stockholm? Gör ett besök! De är på plats idag 10:00-17:00 och imorgon 10:00-16:00

Information från Volkswagens hemsida nedan:

Under fyra dagar - 3-6 oktober - ger vi dig en exklusiv möjlighet att provköra nya Volkswagen e-up! i Stockholm. Sverige är det första landet i världen där vi erbjuder en publik provkörning av e-up! för allmänheten.

Varmt välkommen till oss på Norrmalmstorg där provkörningsbilarna finns. På plats finns också experter från Volkswagen-koncernen som kan svara på allt om denna bil med 100 % eldrift. Säljstarten av e-up! sker i oktober och bilen lanseras under november.

Dessutom berättar vi om våra kringtjänster inom elektrisk mobilitet, som exempelvis vår laddbox för installation hemma eller på arbetsplatsen samt erbjudande om förnybar el från O2.


Så passa på att få information om vår stora satsning på hållbar mobilitet och upplev 100 % eldrift från Volkswagen!

Öppettider

3 okt - 10:00-18:00

4 okt - 10:00-18:00

5 okt - 10:00-17:00

6 okt - 11:00-16:00

Läs mer om e-up! och e-Golf
Volkswagen-koncernen i offensiv satsning på elektrisk mobilitet

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln