"Ride Nerd" hjälper dig att välja miljövänligaste bilen

Jämför och se vilken bil som är miljövänligast med Ride Nerd Jämför och se vilken bil som är miljövänligast med Ride Nerd

När det gäller att bedömma hur miljövänlig en bil är så är det inte bara bränsleekonomi som skall räknas. För att underlätta för den riktigt miljömedvetne som vill vara säker på att göra det bästa miljövalet om det står och väger mellan två bilar så finns nu en tjänst som hjälper till!

Den nya websidan "Ride Nerd" hjälper till att jämföra fordonets totala miljöpåverkan baserat på allt ifrån tillverkningsprocess, material, driftsekonomi, material i bilen o.s.v. alltså inte bara baserat på energiförbrukning som annars är det enda som det pratas om.

"Ride Nerd" låter dig välja två bilar modellår 2013 eller senare och sedan presenteras de båda bilarnas poäng inom de olika jämförelseområdena på en skala 1-10, samt en totalpoäng baserat på deljämförelserna.

Vilka poäng fick Chevrolet Volt? Nissan LEAF? Tesla Model S?...
Not! saknas en hel del bilmodeller, som vi hoppas snart skall finnas med.

Nyfiken?

Gå in och gör testen här på www.ridenerd.com!
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln