"Gotland Ring Calling!"

Gotland Ring för miljövänlig Racing Gotland Ring för miljövänlig Racing

Vi på laddaelbilen.se fick ett väldigt trevligt brev från Benny Tjelving på Gotland Ring.
Gotland Ring är en fanstastisk anläggning som under flera år haft olika arrangemang med inrikting på miljövänlig racing och miljövänliga fordon. Gotland Ring erbjuder fantastiska möjligheter till arrangemang och events förutom racing.

Vi på laddaelbilen.se fick så mycket bra ideér som skulle främja allt kring elbilar när vi läste  och de borde ni elbilsleverantörer, eventarrangörer... få när ni läser Bennys brev nedan!


"Här på Gotland Ring har vi ett extremt elbilsintresse, vi har haft bland annat en C-Zero ett bra tag som jag lämnade tillbaka igår. Alec Arho Havrén som är engagerad i hållbar energianvändning som driver banan. Vi hade i helgen ett 10-års jubileum som var välbesökt med över 1000 stycken och vi laddar nu inför ett större event 2-3 maj som vi kallar ”kul på hjul”. Gotland Ring med sin ekoprofil med vindsnurror är en utmärkt plats att visa och demonstrera bilar på, vi har tillgång till laddning upp till 128A om det skulle behövas.

Vi försöker nå tillverkare som skulle vara intresserade att premiärvisa sina elbilar just på Gotland Ring, vi följer upp nu efter Frankfurt mässan nyligen, där elbilar presenterades skapligt brett.

Gotland Ring som är världens första ekologiska motorbana som till exempel använder 100% el från vindkraft och är byggd på nästan enbart återvunna material. På Gotland Ring har redan testats elbilar och redan 2007 utfördes tester och världslanseringen för till exempel Honda FCX Clarity, världens ledande vätgasdrivna elbil, en unik bränslecellelbil (fuel cell electric vehicle). På Gotland Ring, introducerades även BMW:s revolutionerande Efficient Dynamics-teknologin för världspress 2007, då för ca 800 mediarepresenter som skapade exponering för Gotland genom över 100 000 internationella artiklar. Detta påvisar naturliga synergiska möjligheter till att demonstrera ny teknik på det tilltänkta området.

Någonstans 2009 verkar luften gått ut, men 2013 så är elbil/elhybrid på tapeten igen. Ja se bara Tesla S med Supercharger, det vore något.
/benny"

Här finns det möjligheter!
(laddaelbilen.se´s kommentar)

Gotland Ring hemsida www.gotlandring.com
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln