Surrey i Canada ställer krav på att laddstationer skall finnas på bensinstationer

Surrey ställ krav på bensinstationerna Surrey ställ krav på bensinstationerna

I Staden Surrey i Canada har man tagit beslut  att på alla nya bensinstationer och gamla som renoveras skall finnas möjlighet att ladda elfordon och/eller tanka alternativa bränslen till bensin/Diesel. 

Detta är mycket intressant att man verkligen ställer krav från städerna på att de som säljer drivmedel. Vilken blir nästa stad som ställer dessa krav?

Läs beslutsunderlaget på Surreys hemsida här!

Kommentera gärna:

  • Kalle • 24 september 2013 11:10:37
    Tja de kan du ju göra redan nu, model s klarar väll ca 40-50 mil
  • Johan Z • 24 september 2013 11:04:15
    Jag tror min Passat TSI 2012 - Etanolanpassad 1400 cc motor som drar 0,92 på landsväg - håller tills man kan köpa elbilar som går 20 mil på en laddning - även om det är 20 grader kallt. Tycker själv att hybrider - visst - men tyngt och dyrt. Vi lever i en övergångsålder! Dröjer nog för övrigt ungefär lika lång tid innan man kan lägga sig i "Vilo-filen" på motorvägarna, koppla på auto-läget och avtagsvägen, och luta sig bakåt en stund... Men väldigt skönt att det är så många som håller på och råddar med det här med "wholly electrified vehicles"!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln