Bli medlem i föreningen Elbil Sverige och få 19000:- i rabatt när du köper elbil

Nu kommer Elbil Sveriges medlemmar att få kraftiga rabatter på elbilar Nu kommer Elbil Sveriges medlemmar att få kraftiga rabatter på elbilar

Elbil Sverige grundades i Trollhättan 1980 och är en oberoende ideell förening som verkar för fler elbilar och elfordon i Sverige. De samlar Sveriges elbilsägare och entusiaster genom elbilsträffar och andra arrangemang.

De agerar även politiskt genom att informera beslutsfattare och skriva remissyttranden. Elbil Sverige delar gärna med sig av sin kunskap och agerar rådgivare för företag och myndigheter i elfordonsrelaterade frågor.

Som medlem i föreningen får man massor av förmåner och det man nu lyckats med är att förhandla till sig stora rabatter på bl.a. elbilar. I dagarna kommer de att presentera ett erbjudande som ger upp till 19000:- rabatt på en bilmodell som idag säljs i Sverige!

Vad kostar det att bli medlem? Detta och mycket annan matnyttig information finns på Elbil Sveriges hemsida och på deras Facebook sida!

Hemsida: www.elbilsverige.se
Facebook: www.facebook.com/elbilsverige

Kommentera gärna:

 • Sven Forsberg • 22 september 2013 22:31:00
  Vi kommer avslöja rabatten inom två veckor eller när vi fått 1000 följare på Facebook. Det är 83 följare kvar nu... Det är viktigt att införa så många incitament för elbilsägare som det bara går och vi tror att detta ska hjälpa en bit på vägen!
 • Robert Envall • 22 september 2013 12:26:17
  Bra att bilfabrikanterna inser värdet i dessa ideella föreningar som sprider kunskap om allt kring elbilar! Hoppas att många biltillverkare hänger på och ger medlemsrabatter !
  Jag funderar på att köpa BMWi3 an! Blir det rabatt på BMW?
  Robban
 • Pelle K • 22 september 2013 11:17:49
  200 spänn i medlemsavgift = 19000:- rabatt på ????
  Jag skall köpa en en LEAF så är det på den så har Elbilsverige en ny medlem!
  Blir nog medlem ändå verkar vara mycket annat vettigt i föreningen.
  Tack för tipset Laddaelbilen.se :)
  /Pelle K "en trogen besökare"

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln