Renault ZOE nu presenterad på Laddaelbilen.se

Renault ZOE börjar säljas i Sverige senare delen av 2014 Renault ZOE börjar säljas i Sverige senare delen av 2014

Intresset för Renault ZOE i Sverige är väldigt stort och vi har nu fått besked från pressansvarig på Renault Sverige att försäljningstart kommer att ske senare delen av 2014. Det går ej att beställa bilen i Sverige än, vilket har varit ett kriterie som vi haft för att presentera elbilar på Laddaelbilen.se . Nu vet vi att säkert att ZOE kommer i en "Cold Climate Version" i slutet av 2014 och naturligtvis gör vi alt för att tillgodose era önskemål. Beakta dock att specifikationerna är för befintlig ZOE modell, som EJ är "Cold Climate Version". Troligtvis kommer specifikationerna bl.a. på energiförbrukning, räckvidd, pris att vara lite annorlunda för den variant som kommer att säljas i Sverige. Detta är en annan anledning för att vi valt att EJ tidigare presentera ZOE.

Länk till Renault ZOE på Laddaelbilen.se

Kommentera gärna:

 • Petter • 21 september 2013 17:02:16
  Renault Sverige! Hjälp mig att köpa en ZOE!!!
  Jag bor i Lund och klarar mig med samma modell som de kör i Danmark med! Vi har samma klimat och jag skall inte klaga på värmen i bilen! Jag kan skriva på ett dokument att jag är medveten om att ZOEn jag köper inte är anpassad gör vårt kalla klimat om det krävs! Funkar den i Danmark så funkar den i Skåne!!!
  Jovisst, kan jag importera en själv men då mister jag supermiljöpremien :(
  Renault!!! Ni har en bil som ni kan sälja i Sverige idag, till en mängd elbilssugna som klarar sig utan "Cold Climate Version" och är villiga att skriva under på det!
  Jag vill köpa en ZOE nu!!!!!
 • Kalle • 21 september 2013 10:15:51
  Tack tack :)

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln