Ford installerar laddstationer på sina anläggningar

Ford Fusion laddas på en av Fords anläggningar i Nordamerika Ford Fusion laddas på en av Fords anläggningar i Nordamerika

Ford har beslutat att följa efter de andra ledande billtiverkare, genom att installera laddstationer för elfordon på sina faciliteter. Detta gör vi för att underlätta för anställda att pendla med elbilar till och från jobbet, säger Ford. De kommer att installera laddstationer på 50 av sina anläggningar, inkluderat kontor, tillverkningsenheter och utvecklingscentra. Installationen av laddstationerna påbörjas senare i år och fortsätta under 2014. Fords personal kommer att få ladda 4 timmar om dagen gratis. De kommer att installera ca 200 laddstationer på dessa arbetsplatser. Ford berättar vidare att de har 1700 laddstationer hos återförsäljare och andra av företagets faciliteter i Nordamerika.

Kommentera gärna:

  • Peter B • 19 september 2013 14:10:24
    Heja Ford, bra initiativ!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln