Information från de nya ägarna

Lugn kära besökare, vi har självklart inga kopplingar till elbilsfientliga krafter. Tvärtom är vår ambition att på ett lika professionellt sätt som tidigare driva laddaelbilen.se vidare. Vi har gedigen kunskap om elbils- och laddteknik. Men det är en hel del arbete i övergångsfasen, så vi ber om lite överseende med att vi tappar lite tempo ett tag. Inom kort kommer mer info om oss efterhand som alla formalia  kommer på plats. Vi vet att laddaelbilen.se fyller ett stort och växande behov, vilket besökssiffrorna visar.

Kommentera gärna:

 • Kalle • 15 september 2013 23:31:24
  :)
 • Peter B • 14 september 2013 17:41:55
  PETER Kul att ni är på hugget! Vi jobbar på en presentation om oss och vad vi vill och gör. Kommer inom kort! Men lita på att vi är övertygade om att Fossilbilarnas era går mot sitt slut och ju mer kunskap vi får ut om eldriftens överlägsenhet, ju fler kommer att inse att deras nästa bil skall vara en elbil. För många som kör lite kan det allra bästa alternativet bli att gå med i en elbilspool. Många företag, organisationer och verksamheter kommer också att inse att man kan spara både pengar och miljö genom att gå över till eldrift. En avgörande faktor är utbyggnaden av intelligent laddinfrastruktur som fler och fler nu äntligen börjar inse! Vi hörs!
 • Peter Köhlin • 13 september 2013 22:15:16
  Hej!
  Vilka är ni? Privatpersoner, bolag, konsortsier, vad?
  Hur driver ni frågorna vidare?
  Var presenterar ni protokollförda möten?

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln