Better Place konkursbo blir billigare och billigare

Vad finns kvar av värde hos Better Place? Vad finns kvar av värde hos Better Place?

Den tidigare köparen av Better Place konkursbo, Sunrice Ldt och “Association for the Promotion of the Electric Car”, har misslyckats med att betala köpeskillingen 4,9 miljoner USD. Nu har istället ett bud kommit ifrån bolaget Success Assets Ltd som drivs av Tsahi Merkur.

Övertagandet av batteribytesföretaget Better Place tillgångar blev avblåst, sedan Sunrice Ltd inte lyckades betala köpeskillingen. Istället kommer Success Assets Ltd köpa konkursboet för endast ca 3 miljoner USD eller 11 miljoner israeliska shekels eller knappt 20 miljoner svenska kronor.

Summan ska enligt ett domstolsbeslut betalas i flera omgångar, varav den första betalningen på 5 miljoner shekel ska ske inom 21 dagar.

Det är svårt att veta exakt vad det finns för värde i Better Places tillgånger, men uppenbarligen är det värt mer än 20 miljoner kronor. 

Etiketter: better place

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

  • Sylvain Houde • 4 oktober 2013 00:53:10
    He never paid what he owed his employees and costed the Swedish government around 1 million Sek because his employees pushed Success Charging in bankrupcy since they hadn't received their salaries for over 6 months.

    http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000882837

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln