Är Tesla Model S den bästa prylen någonsin?

Mer pryl än bil, eller mer bil än pryl? Mer pryl än bil, eller mer bil än pryl?

Inte nog med att Tesla Model S tog hem i stort sett varje bilpris i USA under förra årets lansering, nu tar sig den teknikspäckade elbilen steget bort från bilsidorna och in på prylnördarnas listor över världens bästa gadgets.

Det är världsomspännande sajten IGN.com som i vanliga fall skriver om spel, filmer, musik och tillbehör för dessa, som har gjort en recension av Tesla Model S och ställt sig frågan - Är Tesla Model S den bästa prylen någonsin?

IGNs analys av Model S är inte helt olik den alla andra biltidningar har gjort, men trots allt är det unikt eftersom IGN egentligen inte borde recensera Model S. Men nu är det hur som helst gjort och resultatet ser ni nedan.

Etiketter: tesla model s

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln