En liten Q&A från Teslive med Elon Musk

Orkar ni lyssna till fakta om Tesla och Model S i 1-2 timmar? Orkar ni lyssna till fakta om Tesla och Model S i 1-2 timmar?

Tidigare denna månad hölls ett event kallat Teslive. Ägare, blivande ägare och entusiaster samlades för att prata om Teslas bilar, utbyta erfarenheter och umgås. En av höjdpunkterna på Teslive var frågestunden med Elon Musk.

Kanske har någon sett den tidigare, men häromdagen dök filmen upp redigerad på Tesla Motors Youtube-sida och gillar man Tesla och ännu har semester, kan det vara intressant att lägga sig tillrätta i hängmattan och lyssna på Elon Musks svar om Tesla och Model S.

Se det redigerade klippet från Teslas Youtube-sida här:

Eller det oredigerade klippet från Teslive här:

Etiketter: tesla model s teslive

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln