Wired gör ännu en film om Teslas fabrik

Mer info om Tesla sprids via Wired Mer info om Tesla sprids via Wired

För ungefär 2 veckor sedan visade Wired en kort film om hur Model S blev till. Uppenbarligen ville många se mer eller så har Wired helt enkelt tänkt sig en hel serie kortfilmer om Tesla. Här berättar iaf Gilbert Passin som är Vice President of manufacturing, mer om fabriken i Freemont.

Gilbert Passin har ett förflutet i Elon Musks andra bolag, Space X som gör rymdraketer, och kopierade mycket av den rena rymdteknologikänslan till fabriken som Tesla flyttade in i 2010. Tesla gjorde om fabriken totalt med nya maskiner och en ny känsla.

Ska man bygga lyxbilar måste man förmedla känslan av lyx ända ner till fabriksgolvet.

Se Wireds senaste kortfilm om Tesla Motors nedan.

Etiketter: tesla model s wired

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln