Video av omaskerad BMW i3 läcker ut 3 dagar i förväg

Se videon av omaskerade BMW i3 Se videon av omaskerade BMW i3

I tisdags läckte bilder på omaskerade BMW i3 ut via Autoblog.nl och nu dagarna innan den officiella lanseringen läcker det också ut en video som visar BMW i3 fullt ut i rörelse och utan maskering. En uppbyggd hype som blev ett platt fall? Men här är den iaf – BMW i3 avtäckt och offentliggjord 3 dagar i förväg.

BMW Group la tidigare idag upp en teaservideo på sin youtube-kanal med ett 16 sekunder långt klipp, men på Youtubekanalen ”BMWi” där också offentliggörandet kommer att ske live på måndag fanns ingenting extra att se.

Däremot dök det nu på fredagkvällen upp ett videoklipp i den inofficiella facebookgruppen BMW i3 som visade fortsättningen av det 16 sekunder länga ”teaser-klipp” som visades på BMW Groups Youtube-kanal.

Det verkar tydligen vara något svårt för BMW att hålla ordning på all marknadsföring kring BMW i3 och det som tydligen skulle blivit en uppbyggd hype har blivit lite av ett platt fall.

Men här är den iaf – BMW i3 avtäckt och offentliggjord. (Video länkad från "BMW i3" gruppen på Facebook)

Etiketter: bmw i3

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln