Teslive - ett mecka för teslaentusiasten

Parkeringen utanför Teslive (Foto: Tesla Motors Club) Parkeringen utanför Teslive (Foto: Tesla Motors Club)

I helgen hölls Teslive, ett event anordnat av Tesla Motors Club i samarbete med Tesla Motors. Eventet hölls för första gången utanför San Francisco där intresserade kunde lyssna till olika föreläsningar, gå på rundturer i Teslas fabrik och höra Teslas vd Elon Musk skvallra lite mer om vad som komma skall.

Tesla Motors Club är en motorklubb för tesla-ägare eller intresserade och har ingen juridisk koppling till Tesla Motors som företag. Flera events anordnas ofta i samarbete och samförstånd och helgens event drog hela 300 personer från hela världen.

De 3 dagar långa eventet behandlade flertalet ämnen och diskussioner och för den som verkligen vill grotta ner sig i allt skvaller, kan bläddra igenom Tesla Motors Clubs forumsida dedikerad åt eventet.

http://www.teslamotorsclub.com/forumdisplay.php/117-TESLIVE

Elon Musk framhävde under en lunchdiskussion två utmaningar som Tesla Motors som bolag står inför:

Undvika att bolaget blir ett stort bolag som struntar i kundernas bästa och att få Panasonic som levererar batterier till Teslas bilar att öka produktionstakten.

”Vi jobbar med Panasonic för at öka produktionen. Vi behöver mycket batterier. Antalet batterifabriker som behöver byggas är anmärkningsvärt många, sa Elon Musk”

Etiketter: tesla model s teslive

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln