Porsche visar upp mer av sin Panamera S E-hybrid

En ny laddhybrid kommer snart En ny laddhybrid kommer snart

Tiden för att lansera Porsche Panamera s E-hybrid drar sig närmare. Till detta har Porsche klippt ihop en ny film som berättar med om E-hybrid som är företagets första laddbara elbil. Porsches säger att deras beslut att tillverka en elbil är helt enkelt för att förbättra bränsleförbrukningen.

Porsche verkar generellt sätt mycket entusiastiska då det kommer till att lansera sina första laddhybrid och det är naturligtvis mycket kul att se Porsche med i elbilsracet trots en något begränsad kapacitet.

Panamera S E-hybrid för kommer med sitt 9,4 kWh stora batteri nå en räckvidd på 36 km, vilket är ett något längre än Toyota Prius laddhybrid men något kortare än Volvo V60 laddhybrid.

Även om de svenska priserna inte är klara än verkar modellen bli relativt attraktivt prissatt.

Se hela videon nedan ämna sedan gärna din kommentar om vad du tycker om Panamera S E-hybrid.

Etiketter: laddhybrider porsche

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln