Officiellt premiärdatum av BMW i3 är satt

BMW i3 koncept BMW i3 koncept

Många trodde att vi skulle vara tvingade till att vänta ända till Frankfurtmässan i september för att få en titt på produktionsklara BMW i3. Men BMW ligger tydligen en bit före sitt eget tidsschema och verkar ha svårt att håll tillbaka.

Nu kommer information om att premiären endast ligger 1 månad bort!

Det är den engelska biltidningen Whatcar? Som lottar ut biljetter till en specialvisning av BMW i3 till den 30 july. Ett event som de säger kommer ske endast 1 dygn efter att den globala premiärvisningen sker.

Ingen officiell information från BMW har ännu konfirmerat detta.

Men ska vi tro Whatcar så kommer världen få veta hur BMW har tänkt sig att produktionsklara i3 kommer att se ut den 29 julioch vi lär då få se en hel del bilder flöda över nätet.

BMW är det första tyska bilmärket som gör en ordentlig satsning på elbilar med en modell byggd helt från grunden och följer därmed i Nissan och Renaults fotspår. De första BMW i3 förväntas dyka upp i Sverige i november i år.

Etiketter: bmw i3

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln