Chiptrimma din Nissan LEAF

Nismo Aero kit Nismo Aero kit

För det med ett riktigt stort bilintresse är det inte ovanligt att bilar med förbränningsmotorer chiptrimmas för att dels höja prestandan och dels sänka förbrukningen. Nu kommer det även chiptrimning för Nissan LEAF för att höja prestandan och öka räckvidden.

Det är det japanska företaget Nismo som har tagit fram ett antal produkter för att göra Nissan LEAF till en lite häftigare bil än vad den redan är.

Med en ny VCM (Vehicle Control Module) 136 500 Yen (ca 9 400 skr), skalar man av ca 1 sekund på tiden det tar att nå 100 km/h. Det vill säga 10,9 sek istället för 11,9 sek. Om än marginellt, ökas även räckvidden i ECO-mode.

Nismo erbjuder även ett par olika aerodynamiska kit för yttre styling, ny fälgar och sportfjädring.

Än så länge erbjuder Nismo dessa produkter enbart till den japanska marknaden, men med lite vilja kan man säkert importera produkterna.

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln