Twizy för pizzabud?

Vad vill du lasta? Vad vill du lasta?

Stadselfordonet Twizy finns redan nu i två varianter och Renault Sport har visat på fler möjligheter då de konverterade en Twizy till ett sportigt F1-utförande. Men nu kommer Twizy i ytterligare en variant som inom kort går att köpa – Renault Twizy Cargo.

Twizy Cargo plockar helt enkelt bort det nuvarande lilla baksätet och ersätter stolen med ett slutet lastutrymme som endast kan kommas åt utifrån via en ny bagagelucka.

Det nya lastutrymmet är på 180 liter och 75 kg och är låsbart med en dörr som öppnas i 90 graders vinkel. Även om man även i den vanliga Twizy kan lasta in en hel del i baksätet är fördelen med att kunna låsa in sin last och dessutom göra den ”osynlig” för förbipasserande naturligtvis uppenbar.

Precis som vanliga Twizy kommer den i 2 versioner, dels i 45 km/h och dels i 80 km/h.

De svenska priserna för Twizy Cargo är ännu inte släppta, men med en hint från de Europeiska priserna tyder på en merkostnad på ca 10 000 svenska kronor.

Etiketter: renault twizy

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln