Här är något för alla oljeland

Även plats för tjuven? Även plats för tjuven?

Polisen i Dubai är välkända för att införa något alternativa polisbilar. Eller vad sägs om Chevrolet Camaro SS, Bentley Continental, Mercedes-Benz SLS, Ferrari FF, Lamborghini Aventador eller en Aston Martin One-77 för att nämna några. Men nu verkar de vilja öka på sin miljöimage.

Dubaipolisen har nu tillkännagivit att det köper in ett obekräftat antal Renault Twizy. Twizin kommer levereras utan dörrar för snabb i och urstigning och specialutrustade med signalljus mm. Elbilarna kommer inom kort att patrullera Dubais gator och torg.

Vågar man hoppas på att även Tesla Model S finner sin plats i denna anmärkningsvärda bilflotta inom kort eller är det att kasta sten i glashus?

Etiketter: twizy polisen dubai

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln