Tesla etablerar sig i Sverige

Äntligen! Äntligen!

Nu etablerar sig Tesla Motors i Sverige! Länge har elbilsälskande svenskar blivit tvingade till att åka till antingen Köpenhamn eller Oslo för att få sig en titt på Tesla Model S eller Tesla Roadster. Det har länge florerat en del rykten om att Tesla ska etablera sig i Sverige, men inte förrän nu finns det bevis för att det sker inom kort!

På Tesla Motors webbsida söker nu företaget efter service personal till deras svenska Service center. Än så länge är det alltså enbart prat om att serva deras elbilar, men det är troligt att services inom kort även kompletteras med ett likadant showroom som Tesla har i t ex Oslo och Köpenhamn.

De tjänster som efterlyses är:

Senior Technician                      Sweden-Stockholm-Service   1                           Full time

Service Advisor                          Sweden-Stockholm-Service   1                           Full time

Service Manager                       Sweden-Stockholm-Service   1                           Full time

Vehicle Detailer                         Sweden-Stockholm-Service   1                           Full time

Vehicle Technician                    Sweden-Stockholm-Service   1                           Full time

Då Tesla Motors väljer att etablera ett service center först istället för ett showroom, bör detta vara ett bevis för att antalet beställda Model S i Sverige trots allt är relativt stort.

För ett år sedan florerade rykten om att det fanns ungefär 50 beställningar av Model S i Sverige. Men det var ett år sedan och det är kort sagt mycket troligt att antalet beställningar av Model S är bra många fler nu.

Troligtvis kommer ännu fler svenskar nu våga köpa en Model S utan att känna sig rädda för service mm. Eller vad tror du?

Etiketter: tesla model s sverige

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln