Kan ett dagis fylla en Model S?

Stor lastförmåga Stor lastförmåga

Det här är kanske inget att rekommendera till någon som kör många barn. Men det är ändå ett roligt bevis på att Tesla Model S har en fantastisk lastförmåga. En dagisklass i USA avslutade sin Elbilsrapport med att sätta sig i en Model S och ställa sig frågan…

Hur många 6-åriga dagisbarn ryms i en Model S?

Ok, det är klart att trots allt finns det endast 7 säkerhetsbälten som max i en Model S, men det hindrar ju inte att prova hur många som ryms när bilen står still.

Helgens sötast Tesla Model S presenteras här!

Etiketter: tesla model s

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln