Mängder av Twizys intar nationalpark

Dags att uppgradera transporterna på Skansen? Dags att uppgradera transporterna på Skansen?

Den engelska nationalparken "New Forest" har tagit ett steg mot utsläppsfria rundturer genom att erbjuda besökare att hyra Renault Twizy. Ljudlöst och utsläppsfritt är det kanske det ultimata fordonet i en nationalpark.


Inget brummande och inga lokala utsläpp. Ett bra sätt att värna om den lokala miljön anser New Forest National Park och har köpt in en storflotta Renault Twizys.


Besökare kan hyra Twizy över en dag för £ 49, ca 500 svenska kronor förutsatt att du är minst 21 år och har ett giltigt körkort. För pengarna får besökaren även ett rabattkort som kan användas på diverse olika lokala restauranger, pubar och attraktioner.


Området har också 20 stycken laddplatser som besökarna kan utnyttja utan extra kostnad.


Kanske detta vore något för våra egna nationalparker och Zoos. Vad säger ni om att t ex uppgradera transporterna på Skansen?

Etiketter: renault twizy

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln