BMWs reklammaskin för elbilar

BMW gör en megasatsning på sina elbilar. BMW gör en megasatsning på sina elbilar.

I slutet av förra veckan berättade vi om BMWs vd Norbert Reithofer som aktivt börjar pusha för BMW "i"s kommande elbilslansering. För att börja marknadsföra sig som ett hållbart bilföretag och på ett enkelt sätt smyga in elbilsteknologi har BMW-gruppen lanserat 9 nya reklamfilmer.

 

Filmerna innehåller en hel del matnyttigt om hur BMW har skapat sina nya elbilar men också en gnutta nytänk bland tjänster, t ex att avnända en elbil utan att äga den.


Vi skulle kunna kommentera varje enskild film men låter dig själv bilda en uppfattning om det hela. Vi placerar alla 9 klippen efter varandra. De är ungefär 2 minuter var.

 

Lämna gärna dina kommentarer längst ner på sidan om vad du tycker om BMWs elbilssatsning. Tror du den kommer lyckas?

Etiketter: bmw i3 i8

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

 • Valeria • 8 augusti 2014 09:49:17
  Det är en fin erbjudande för nationalpark <a href="http://www.rentacarcroatia.hr/sv/platser/hyra-bil-kroatien/">turné</a> , för liten bil titta runt
 • bilpools-Lars • 21 maj 2013 11:16:10
  Strålande! Frågan är bara hur el-bil introduktionen kommer att ske. Kommer det ske via dyra prestigebilar som Tesla i USA. Eller via mer "normal"prissatta småbilar? Mycket av framgången för BMW-i i Sverige kommer hänga på vilken prissättning och tjänsteerbjudande som kommer med elbilen.
 • Elbils-Lennart • 21 maj 2013 10:11:25
  Informativa filmer om tillverkning och användning av bilar med betydligt mindre miljö-påverkan än dagens! Hoppas dessa bilar verkligen lanseras och inte bara används för att lura kunder att köpa deras fossilbilar som Volvo använde sina ECC och C30 electric!

  Men jag tror att BMW behöver vända sig till en helt ny kundkrets, alternativt förändra sin nuvarande kundkrets attityder och värderingar i grunden för att få några volymer av de här bilarna sålda. Men de BMW-ägare jag känner till är förstås svenska. Försäljningen går förmodligen bättre i andra länder som Norge och Tyskland till exempel.
  Förhoppningsvis har jag fullständigt fel i mitt antagande och i så fall kan den svenska elbilsboomen få välbehövlig draghjälp genom att folket får se inbitna fossilberoende hästkraftsdyrkare i tjusiga plåtkostymer konvertera till elbilslärans kW.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln