Önska dig en Laddplats

Nu kan du önska dig en laddplats Nu kan du önska dig en laddplats

Vill du ha en laddplats för din elbil men känner att det är svårt att nå fram? Nu kan vi samla våra röster och visa på var behovet av laddplatser är stort och vilken typ av laddplatser som efterfrågas! Gör din röst hörd och önska dig en laddplats på Laddaelbilen.se!

 

Om vi inte vet var folk vill ha laddplatser för elbilar hur ska vi då veta var vi ska bygga dem?

 

Laddaelbilen.se ser till att du nu äntligen kan önska dig en laddplats för din elbil. Även om vi inte kan garantera att det dyker upp något just där du vill, kan vi ändå visa på behovet av laddinfrastruktur på rätt platser.

 

I kombination med statistisk data från ELIS som erhålls av konsultbolaget Easycharge, kan optimerade beslutsunderlag erhållas för uppbyggnad av laddinfrastruktur.

 

Önska din laddplats här!

Etiketter: laddplatser

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln