World Electric Vehicle Summit 2013

Bra men dyrt Bra men dyrt

Med start idag och fram till den 16 maj samlas specialister inom elbilar och laddinfrastruktur för att dela med sig av sina kunskaper. Det är andra gången denna konferens anordnas och detta år sker det i elbilsmeckat Norge på Thon Hotel Arena som ligger 20 minuter utanför Oslo.


Eventet är anordnat av det brittiska företaget Informa PLC som är specialiserat på att anordna stora internationella konferenser. Förra året drog konferensen ungefär 150 deltagare och de räknar med att dra minst lika många i år.


Bland eventets sponsorer märks Nissan, Mitsubishi, ABB, Qualcom och Norsk elbilforening som är stöttande organisation.


Talarlistan är gedigen och omfattar över 50 talare från alla världens hörn. Naturligtvis är det en hel del norska namn men även två svenskar utmärker sig på talarlistan. Gustaf Landahl från Stockholms Stads miljöförvaltning och Susanna Hurtig från Vattenfall.


Den 16 maj är eventet inriktat på Fleet management och Coca-Cola, UPS och Loomis kommer bland annat berätta om hur de involverar elbilar i sina flottor.


Tyvärr är detta event inte direkt inriktat för gemene man utan målgruppen är högt uppsatta beslutsfattare. Det märks inte minst på priset för konferensen. Visserligen finns det ett antal olika rabatter men grundpriset för ett 3-dagarspaket kostar drygt 25 000 svenska kronor.

 

Läs mer om eventet på http://www.wevs-event.com/

Etiketter: norge konferens

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln