BMW i3 testkörs på Autobahn

Autobahn-snabb? Autobahn-snabb?

I veckan fångades BMW i3 på film när den testkördes på autobahn mitt på ljusa dagen. Att döma av filmen körde den dessutom rätt snabbt. Det ser uppenbarligen ut som att den tidigare kommunicerade topphastigheten kommer att uppfyllas.


Den skuggande bilen lyckades fånga både BMWs elbil och sin egen i dryga 150 km/h, vilket också är den topphastighet som BMW tidigare har kommunicerat ut.


Det är kanske inte helt enligt lagboken att köra bil och filma samtidig, men bortsett från det lilla brottsliga i filmen är det intressant att också se lite mer av i3.


BMW har under lång tid lyckats hålla sin produktionsklara version av elbilen i3 maskerad. Det som är klart är att designen kommer att vara provokativ och inte se ut som någonting BMW tidigare producerat. Men bilen som filmades på autobahn saknade maskering på taket som tidigare testbilder visat. Vilket också gör att vi har fått se liiiiite mer av BMWs nya i3a.


Se filmen nedan.

Etiketter: elbilar bmw i3

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln