Helgens filmklipp om elbil (3) Pensionärer kör elbil

Inte en helt vanlig syn Inte en helt vanlig syn

Det Belgiska bildelningsföretaget e-cambio har valt en lite annorlunda strategi för att marknadsföra sina elbilar i sitt bildelningskoncept. Vad händer om man sätter tre äldre damer i elbilen i-MiEV? 


Hög musik och dansande i bil är kanske inte det första man tänker på då det kommer till äldre damer som kör bil. Elbilen verkar de iaf gilla och kundgruppen är utmanande. Låt oss iaf hoppas att e-cambio får de resultat som de önskar med hjälp av denna video. Kanske kan det även i Sverige inspirera fler kvinnor att välja elbil.

 

Se det humoristiska klippet nedan.

Etiketter: bilreklam i-miev

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln