Helgens filmklipp om elbil (2) Tesla Model S

Kör på en gata nära dig i sommar. Kör på en gata nära dig i sommar.

Consumer Reports gav i veckan Tesla Model S det högsta betyget någon bil någonsin har fått. 99 poäng av 100 möjliga. Här berättar de tre främsta testarna om varför Tesla Model S får ett så högt betyg.


Det är nästan så att det börjar kännas överflödigt med alla dessa positiva biltester av Tesla Model S. När de första bilarna väl kommer till Sverige i sommar och motormagasinen provkör, känns det som att de ligger ganska långt efter.


Se Consumer Reports klipp nedan.

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln