Tesla höjer insatsen

Garanterar bästa andrahandsvärdet Garanterar bästa andrahandsvärdet

För ungefär en månad sedan lanserade Tesla en relativt unik finansieringslösning, där Teslas vd Elon Musk själv garanterade andrahandsvärdet på bilen efter finansieringens slut. Finansieringslösningen fick en hel del kritik men i fredags kom Tesla med en reviderad version.


Det kanske mest anmärkningsvärda är att Tesla nu höjer insatsen och ger Model S ett garanterat restvärde på 50% efter 3 års tid, vilket är högre än någon annan bil i samma storleksklass från BMW, Mercedes eller Audi. Märken vars kunder Tesla mycket gärna vill åt. Elon Musk garanterar fortfarande personligen restvärdet med sin förmögenhet.


Tesla förlänger dessutom leasingperioden till upp till 72 månader för att få ned månadskostnaden till $580 inräknat besparingar av utlägg för bensin till en alternativ leasingbil.


Än så länge finns Teslas erbjudande enbart för kunder i USA men, med tanke på att deras filosofi handlar om att behandla alla kunder runt om i världen lika, är det nog enbart en tidsfråga innan ett liknande paket introduceras på den Europeiska marknaden.


Elon Musk Twittrade senare på fredagskvällen att han fick mycket frågor om det stora Supercharger uttalandet och att han planerar att göra det om 2 veckor.

Etiketter: tesla model s usa

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln